divendres, 24 de maig del 2013

Nou HOAX a Facebook: convenció Berner? Llei UCC?



Un altre rumor per la xarxa social Facebook, un altre HOAX en què tothom està caient en la temptació de copiar i enganxar....

Si us plau, hem de ser més crítics!!! I més els catalans...no ens ho podem creure tot senyors!



Anem a analitzar:

Inici de l'HOAX____________________________





En resposta a les noves directrius de FACEBOOK: Per la present declaro que els meus drets d’autor estan units a totes les meues dades personals, il·lustracions, còmics, pintures, fotos i vídeos professionals, etc. (com a resultat de la Convenció Berner). Per a l'ús comercial dels anteriors, és necessari en tot moment el meu consentiment per escrit. (Qualsevol que llegeixi això pot copiar aquest text i enganxar-lo al seu mur de Facebook. Això els col·loca sota la protecció del dret d'autor).
Pel comunicat present notifico a Facebook que està estrictament prohibit divulgar, copiar, distribuir, difondre, o adoptar qualsevol altra acció en contra meva sobre la base d'aquest perfil i/o el seu contingut. Les esmentades accions prohibides s'apliquen també als treballadors, estudiants, agents i/o empleats, sota la direcció o control de Facebook. El contingut d'aquest perfil és privat i la seva informació confidencial. La violació de la meva privacitat està castigada per la llei (UCC 1-103 1 1-308-308 i l’Estatut de Roma)."Facebook és ara una entitat de capital obert. Es recomana a tots els membres publicar un avís com aquest, o si ho prefereix, pot copiar i enganxar aquesta versió. Si no publica un comunicat almenys una vegada, vostè accepta tàcitament que permet l'ús d'elements com les fotografies, així com la informació continguda en les seves actualitzacions de perfils d'estat".



Fi de l'Hoax_________________________________



  • Heu buscat què és la convenció Berner? Ni tan sols existeix...
  • "Qualsevol que llegeixi això pot copiar aquest text i enganxar-lo al seu mur de Facebook. Això els col·loca sota la protecció del dret d'autor" : Això no col·loca ningú a enlloc. Si vols protegir una fotografia, primer de tot abans de penjar-la a una xarxa, mira't la llicencia creative commons o alguna d'aquests tipus.
  • "Pel comunicat present notifico a Facebook": Al sr. Facebook no se li pot notificar res amb un escrit al teu mur. El sr. Facebook s'hauria de mirar tots els millons de murs per poder ser notificat? No! Si vols notificar alguna cosa, ho has d'enviar directament a qui gestiona Facebook.
  • I què dir de la llei "UCC 1-103 1 1-308-308", l'heu buscat? Jo sí. No existeix.
  • Tornem a recordar que en utilitzar la xarxa social Facebook acceptes unes condicions, que son les que prevaleixen. La resta ni cas. 
Amics, companys i coneguts, abans de caure en aquests paranys i de publicar aquest tipus de "declaracions" al vostre mur, sigueu crítics i analitzeu el què hi diu!

Gràcies.


Publicat per: Sònia

DIES QUE L'HE REBUT: 
 - Facebook: algunes amistats l'han publicat els últims 3 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada