divendres, 28 de novembre del 2014


Ja hi tornem a ser...

Amistats que publiquen al mur tot un seguit d'informació sobre la propietat del contingut i els seus drets com autors. Sempre acaba amb el "comparteix a les teves amistats " per què es salvin de que Facebook els publiqui la marca de la roba interior....Mentida!

De fet aquest hoax l'hem vist anteriorment en diferents formats i amb diferent contingut, però ve a dir el mateix. Aquest engany té l'origen al 2012, quan Facebook va sortir a borsa. Llavors es deia que en canviar d'empresa privada a pública, canviaven les polítiques de privacitat, i posava en risc les fotos i els continguts publicats. Llavors, si enganxaves i publicaves el text sobre responsabilitat i propietat de drets d'autor, Facebook et podia "protegir" els continguts de violacions.

Una mica surrealista....hem de tenir clar que no es poden modificar els termes legals de Facebook mitjançant una simple publicació al mur de Facebook....

Quan comencem a Facebook i configurem un compte, estem obligats a indicar l'acceptació dels termes i polítiques de Facebook, inclosa la política de privacitat!!.

Ningú està en condicions de modificar unilateralment els termes d'acceptació, i a més no es pot limitar o restringir legalment els drets de qualsevol que no siguis tu i Facebook, i menys amb la publicació d'un text en la seva línia de temps!!!

Un text, que ara còrrer per Facebook amb aquest contingut:



Inici HOAX_______________________________________


"He recibido un mensaje de Facebook diciendo que a partir del 1 de enero del 2015 cambiarían la política de privacidad, por esto, debido al hecho de que Facebook ha optado por incluir software que permite el robo de información personal, certifico lo siguiente:

A día de hoy 27 de noviembre de 2014, y en respuesta a las nuevas directrices de Facebook y los artículos l. 111, 112 y 113 del código de la propiedad intelectual, declaro que mis derechos están conectados a toda mi información personal, pinturas, dibujos, fotografías, textos, etc... publicada en mi perfil. Para el uso comercial de los anteriores se requiere de mi consentimiento por escrito. Lo mismo se aplica a todas las páginas de las cuales soy responsable. En este sentido, Facebook, debería informar que está estrictamente prohibido divulgar, copiar, distribuir, difundir o cualquier otra acción contra mí, en base a este perfil y/o sus contenidos. Las medidas anteriores se aplicarán también a los empleados, estudiantes o agentes bajo la dirección de Facebook. Se incluye información confidencial en el contenido del perfil. La violación de mi intimidad está penada por la ley (UCC 1-1 1 1 308-308-308-103 y el estatuto de Roma).
Quien lea este texto puede copiarlo y pegarlo en su propio muro de Facebook. Esto le permitirá mantenerse bajo la protección del derecho de autor. Facebook es ahora el principal capital abierto. Todos los miembros están invitados a publicar un anuncio de este tipo. Si no hubieras registrado esta declaración al menos una vez, tácitamente permites el uso de elementos tales como fotos e información contenida en la actualización de tu perfil."


Fi HOAX_________________________________________



Ja que hi som, fem una lleugera cerca sobre aquesta llei "UCC 1-1 1 1 308-308-308-103". Qui descobreixi quelcom que m'avisi ;-)



Publicat per: Sònia


Vist als murs d'amistats a Facebook a partir del 25 de Novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada